Smoker
Smoker II
Smoker I
King
King
Queen
 Queen
Prince
Prince
Grillo-kominek
KS-1-400
KS-1-400
KS-2-400
KS-2-400
KS-3-500
KS-3-500
Akcesoria

Polecane strony

Wielokrotnie nagradzany

Grillo-wędzarnie Smoker zostały wielokrotnie nagrodzone m.in. na Międzynarodowych Targów Gdańskich oraz targów Gastro Expo.

Zaufali nam:

Informacje

Na przepięknie położonej Wyspie Piaskowej w samym centrum Wrocławia, tuż przy jednej z najdłuższych rzek w Polsce - Odrze - rywalizowało dwadzieścia osiem zespołów. 22 lipca 2006 odbyły się VIII Mistrzostwa Świata w Grillowaniu.

Doskonale bawiący się kibice stworzyli niepowtarzalną atmosferę zawodów. Z godziny na godzinę temperaturę imprezy podkręcali znakomici prowadzący Karol Okrasa oraz Darek Maląg. Dla odważnych organizatorzy Mistrzostw przygotowali konkursy, w których można było zdobyć drobne upominki.

Więcej…

SMOKER

Narutowicza 42/1
81-436 Gdynia

tel.: ( +48) 58 354 73 05
fax: (+ 48) 58 354 73 05
tel.kom.: (+ 48) 607 221 623

e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Najlepsze przepisy na potrawy z grillo-wędzarni

Specjalnie dla Państwa prezentujemy najlepsze przepisy na dania rybne i tradycyjne, które można przygotować w naszych grillo-wędzarniach. Pokażemy jak w prosty sposób można uwędzić węgorza, łososia czy kiełbasę wiejską.

Zapraszamy do regularnego odwiedzania naszego działu Przepisy, który będziemy stale powiększać o własne jak i Państwa przepisy!

Wydajność i smak

łosoś

Grillo-wędzarnie są urządzeniami profesjonalnymi do BBQ, grillowania a zarazem wędzenia. Przeznaczone są do pracy w gastronomii jak i w gospodarstwach domowych, mogą służyć do obsługi imprez cateringowych. Łatwo przewozi się urządzenia na przyczepkach niskopodwoziowych z dwoma najazdami zaczepionymi za samochodem.
Grill oraz wędzarnia może pracować w systemie ciągłym i służy do obsługi indywidualnych klientów. Ze względu na stosowany rodzaj opału oraz jego ilość jest urządzeniem bardzo ekonomicznym. W tym samym czasie można wędzić różne produkty: ryby, warzywa, sery, mięsa. Jeżeli drewno jest suche to dym jest prawie niewidoczny. Z tanich, ogólnodostępnych surowców (mięs, ryb, warzyw) można zrobić trwałe produkty, dobre jakościowo, o niepowtarzalnym smaku.

Posiadając nasze urządzenie stajesz się automatycznie członkiem elitarnego klubu "BBQ"