Smoker
Smoker II
Smoker I
King
King
Queen
 Queen
Prince
Prince
Grillo-kominek
KS-1-400
KS-1-400
KS-2-400
KS-2-400
KS-3-500
KS-3-500
Akcesoria
  • grillo wędzarnia mobilna queenWysokość: 225cm
  • Szerokość: 78cm
  • Długość: 178cm
  • Średnica wędzarni: 40cm
  • Waga: 148kg
  • Powierzchnia rusztów paleniska (Grilla): 38x35 = 1330cm2
  • Powierzchnia rusztów grilla: 75x38 + 60x13 = 3630cm2
  • Powierzchnia rusztów wędzarni: 3 x 1256cm2 = 3768cm2
  • Pręty do wędzenia: 2 x 3 szt. = 6 szt.

Urządzenie posiada jedną komorę do grillowania.

Urządzenie ma zastosowanie do obsługi mniejszych imprez. W ciągu 2-3 godzin można z tego urządzenia obsłużyć ok. 120 osób.

Jednorazowo można wędzić 35 szt. ryb o średniej wadze 350g, w  tym samym czasie można również grillować oraz gotować na płycie paleniska. Tej wielkości ryby wędzą się ok. 1 godziny, większe ryby odpowiednio dłużej. Przeznaczenie do mniejszych restauracji z tarasem, zajazdów lub do indywidualnych gospodarstw domowych.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

Najlepsze przepisy na potrawy z grillo-wędzarni

Specjalnie dla Państwa prezentujemy najlepsze przepisy na dania rybne i tradycyjne, które można przygotować w naszych grillo-wędzarniach. Pokażemy jak w prosty sposób można uwędzić węgorza, łososia czy kiełbasę wiejską.

Zapraszamy do regularnego odwiedzania naszego działu Przepisy, który będziemy stale powiększać o własne jak i Państwa przepisy!

Wydajność i smak

łosoś

Grillo-wędzarnie są urządzeniami profesjonalnymi do BBQ, grillowania a zarazem wędzenia. Przeznaczone są do pracy w gastronomii jak i w gospodarstwach domowych, mogą służyć do obsługi imprez cateringowych. Łatwo przewozi się urządzenia na przyczepkach niskopodwoziowych z dwoma najazdami zaczepionymi za samochodem.
Grill oraz wędzarnia może pracować w systemie ciągłym i służy do obsługi indywidualnych klientów. Ze względu na stosowany rodzaj opału oraz jego ilość jest urządzeniem bardzo ekonomicznym. W tym samym czasie można wędzić różne produkty: ryby, warzywa, sery, mięsa. Jeżeli drewno jest suche to dym jest prawie niewidoczny. Z tanich, ogólnodostępnych surowców (mięs, ryb, warzyw) można zrobić trwałe produkty, dobre jakościowo, o niepowtarzalnym smaku.

Posiadając nasze urządzenie stajesz się automatycznie członkiem elitarnego klubu "BBQ"