Smoker
Smoker II
Smoker I
King
King
Queen
 Queen
Prince
Prince
Grillo-kominek
KS-1-400
KS-1-400
KS-2-400
KS-2-400
KS-3-500
KS-3-500
Akcesoria

Grillo-Wędzarnia "SMOKER II" to urządzenie składające się z grillo-wędzarni  "SMOKER I" + dodatkowo zamontowany grill na przyczepie dwuosiowej o następujących parametrach :
1. SMOKER II
  • Szerokość: 80 cm
  • Wysokość: 250
  • Długość: 550 cm
  • Średnica wędzarni: 70 cm
  • Ruszta w komorze wędzarniczej: 3-y. poziomy - koła o średnicy 70 cm. - możliwość zwiększenie do 5 poziomów
  • Średnica grilla: 70 cm
  • Waga: 3200 Kg
  • Powierzchnia rusztów paleniska (Grilla): 70 cm x 70 cm
  • Powierzchnia rusztów grilla: 250 cm x 70 cm + 250 cm x 35 cm

2. Grill: ( Szerokość - 70 cm, Długość - 300 cm ) x 2 ,+ Palenisko 70 cm x 70 cm

SMOKER II posiada zamontowaną z przodu skrzynię, która może być używana jako chłodnia lub do przewożenia drobnego sprzętu do obsługi grilla. Urządzenie stosowane jest do obsługi dużych imprez, zużywa mało drewna. W ciągu 2-3 godzin można z tego urządzenia obsłużyć do  2000 osób. Jednorazowo można wędzić 160 szt. ryb o średniej wadze 500g, w  tym samym czasie można również grillować oraz gotować na płycie paleniska. Tej wielkości ryby wędzą się ok. 1 godziny (gorące wędzenie), większe ryby odpowiednio dłużej, 2-kilogramowa ryba powinna wędzić się ok. 2-3 godzin.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

Więcej zdjęć w galerii Smoker II